Rămas bun, Ivan Patzaichin!

Centrul Cultural “Jean Bart” își exprimă profundul regret pentru dispariţia lui Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari și mai iubiți sportivi români din toate timpurile, o legendă nemuritoare a sportului românesc şi mondial.

A lăsat în urmă un gol imens în sufletele fiecăruia dintre noi, fie de aici, de pe meleagurile în care s-a născut, fie din alte părți. Rămâne un model uman și o lumină călăuzitoare care nu va înceta să existe în viețile noastre. E povestea tânărului din Mila 23, care a dat înapoi înzecit și a inspirat oamenii să trăiască frumos. Este emblema succesului, a bunului simț și a caracterului.

Să îi păstrăm vie memoria, să le spunem celor care vor veni că totul e posibil când te dăruiești și crezi în tine, așa cum a făcut-o el. Suntem profund onorați că a făcut și face parte din viețile noastre și îi mulțumim destinului că am avut acest imens privilegiu.

Dumnezeu să îi dea odihnă! Condoleanțe familiei, condoleațe fiecăruia dintre noi, căci în fiecare a sădit câte o fărâmă de frumos și facut din noi toți o familie mai mare!

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.