J&T

J&T

Autor - Rick Cleveland

Regizor - Vitalie Drucec

Distributie -
Jerry – Mihai GĂLĂȚAN
Tom – Cristian NAUM
Tony, Karl, Elvis, un client– Costel ZAMFIR
Secretară – Oana-Lavinia PISAROGLU
Vic – Nelu SERGHE

Coregrafie - Oana - Lavinia PISAROGLU

Scenografie - Adrian SURUCEANU

Sala - Mare

Bilete - Bilete - Adulți 35 lei RON / Redus (studenti, pensionari, șomeri) 18 lei RON

Program spectacol

2022-06-09
19:00
,,J&T” este o comedie neagră despre Jerry și Tom, doi indivizi cu valori familiale solide, care se întâmplă, doar, să fie… asasini plătiți!
Construit într-o succesiune fragmentată, prin tehnica flash-back-ului, spectacolul aduce în prim plan viețile a doi criminali înăscuți ce încearcă să se conformeze filozofiei de viață impusă de natura meseriei lor. Detaliile vieții de zi cu zi, alături de preocupările banale, cotidiene, sunt juxtapuse sinistrei realități a muncii lor. Acest aspect asigură sursa comicului, redat prin dialoguri firești și colocviale, ridicat la putere de oximoronul rezultat din antiteza subiect/titlul piesei (ce trimite la celebrele personaje de desen animat).
Regizorul spectacolului, Vitalie Drucec, Maestru în Artă, s-a născut la 15 august 1971, la Sângerei, Republica Moldova. A studiat la Școala Superioară de Artă Teatrală „Boris Șciukin” din Moscova, Rusia (1989-1993). Din 1993 până în 2010 a activat în calitate de actor și regizor la Teatrul „Eugene Ionesco” din Chișinău. Din 2010 este actor și regizor la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, apoi – director artistic la Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov”.
Rick Cleveland, scriitor și dramaturg american, cunoscut mai ales ca scenarist al serialelor „Six Feet Under” și „The West Wing” este absolvent al Playwrights Workshop din cadrul Universității din Iowa și membru fondator al American Blues Theatre din Chicago.
Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 16 ani.

Galerie Foto

Fotograf: Cătălin Bodea/ Trei Daci Creative Studio

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.