SPRIJIN UMANITAR PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA

În aceste momente de cumpănă, echipa Centrului Cultural ,,Jean Bart” Tulcea este solidară cu cetățenii ucraineni sosiți pe teritoriul țării noastre. În sprijinul persoanelor refugiate aflate în județul Tulcea, Centrul Cultural ,,Jean Bart” oferă sprijin umanitar, organizând un spectacol pentru copii, cu colectare de fonduri, prin Crucea Roșie Română- Filiala Tulcea. Accesul în sala de spectacole se va face pe bază de invitații, cu titlu de donație.

Așadar duminică, 13 martie 2022, de la ora 18:00, Teatrul ,,Jean Bart” vă invită să vizionați spectacolul ,,Vrăjitorul din Oz” de Frank Baum, regia Nicolae Poghirc.

Invitațiile se vor ridica de la Agenția de Bilete, în limita locurilor disponibile. Urna în care se vor strânge donațiile va fi amplasată în foaier.

În conformitate cu hotărârile privind stabilirea restricțiilor luate pentru a limita răspândirea infecțiilor cu coronavirus, asigurăm publicul tulcean că se vor lua toate măsurile de prevenție în acest sens.

Program Agenție:

Marți – vineri, orele 8:00 – 16:30

În zilele cu spectacole: 17:00 – 18:00

Ar putea fi o imagine cu cer şi text care spune „TEATRUL "JEAN BART" TULCEA www.arti.ro tulceateatruljeanbart.blogspot.ro Vrajitorul din Oz după Frank Baum Scenariul: Carmen Aldea Vlad și Nicolae Poghirc Versuri: Carmen Aldea Vlad DISTRIBUȚIA: Irina Naum Nicoleta Lungu Nelu Serghei Cristian Naum Mihai Gălățan Costel Zamfir Gabriela Ciolacu Ana Maria Ştefan lonel Durbală Regia: Nicolae Poghirc Coregrafia: Oana Lavinia Pisaroglu Muzica: Dumitru Lupu Scenografia: Daniel Nae Obleetly PORTro COAGUANTA Delcd potrererva 0240”

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.